Aromatherapie bij paarden

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, bepaalde geuren werken in op het onderbewuste en ondersteunen het herstellen van verstoringen waardoor het lichaam zijn balans kan hervinden.

Etherische oliën welke gemaakt worden van kruiden, bloemen en andere plantendelen worden in specifieke combinaties ingezet om zo een optimale invloed te hebben om ontspanning te bevorderen.  
Deze therapie zet ik graag in wanneer ik opmerk dat een paard het bijzonder lastig vind los te laten en-/of de situatie daarom vraagt. 

Terug naar overzicht
Contact

Route / werkgebied. Wij behandelen altijd op locatie vanuit Weert, Limburg in aangrenzende plaatsen: Nederweert, Stramproy & Ospel. Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Neeritter, Hunsel & Ittervoort. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook in Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Provincie Noord-Brabant vanuit Weert via de A2: Maarheeze, Budel, Soerendonk, Leende, Heeze & Valkenswaard. Tot slot via de N266 zijn wij ook werkzaam in Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop.

T 0631183474
E info@bodyreleasebykelly.nl