Mogelijke behandelingen

Mijn behandelingen zijn niet alleen fysiek, ze hebben een diepere werking op de psyché en zorgen ook daarvoor een gevoel van kalmte, rust en niet te vergeten innerlijk vertrouwen en balans bij het paard.

Het is mijn passie paarden te willen helpen, dit straal ik uit waardoor het voelbaar is.  Deze pure intentie is geen werkwijze maar een leefwijze. Voor mij staan de belangen van het paard centraal. De reden dat ik me ben gaan verdiepen in deze mooie therapieën is omdat het een zachte wijze is die met de juiste intenties grote resultaten boekt in het welzijn van het paard.

Mijn behandelingen zijn altijd holistisch, waarbij het gehele lichaam van het paard behandeld wordt. Hier meer informatie :

Afhankelijk van het paard en eigenaar wordt een combinatie gebruikt van Equine Touch, energetische lichaamswerk en aromatherapie. 

Wil je hier graag meer over weten? Ook een vrijblijvende vraag stellen mag uiteraard. Neem dan eens contact met me voor een vrijblijvende kennismaking.
 

 

Contact

Route / werkgebied. Wij behandelen altijd op locatie vanuit Weert, Limburg in aangrenzende plaatsen: Nederweert, Stramproy & Ospel. Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Neeritter, Hunsel & Ittervoort. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook in Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Provincie Noord-Brabant vanuit Weert via de A2: Maarheeze, Budel, Soerendonk, Leende, Heeze & Valkenswaard. Tot slot via de N266 zijn wij ook werkzaam in Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop.

T 0631183474
E info@bodyreleasebykelly.nl