Energetisch lichaamswerk

Energetisch lichaamswerk is een lichaamsgerichte methode dat door middel van aanraking de mentale en fysieke gezondheid verbeteren.
Een Equine Touch sessie zet het autonome zenuwstelsel aan tot regeneratie en herstel. Het parasympatisch zenuwstelsel (de oplader en de rem van je lichaam) treed in werking en is verantwoordelijk voor herstel, reparatie, opbouw en rust. Wanneer hij actief is daalt je hartslag, daalt je bloeddruk en krijgen je spieren en organen voldoende bloed en zuurstof.
Doordat het paard zich in deze staat bevind is het de perfecte gelegenheid dit te combineren met energetisch lichaamswerk. Blokkades die nog bestaan worden zo makkelijker gevonden en losgelaten. 
Energetisch lichaamswerk is het werken door middel van aanrakingen. Door het dieper ademen, en bewust mijn handen te leggen op plekken waar zich blokkades bevinden ontstaat er een verbinding en bied ik ondersteuning om tot een dieper contact met hun lichaam te komen. Hierdoor kan heling plaatsvinden, blokkades worden opgeheven en kan levensenergie weer gaan stromen.
We raken uit evenwicht omdat de verbinding tussen lichaam en geest ontbreekt en-/of onbewust is. Fysieke klachten kunnen voort komen uit een disbalans van het psychisch welzijn. We herstellen de verbinding tussen de fysieke, mentale en spirituele gebieden. Klinkt het je wat zweverig in de oren? Spiritualiteit is niets anders dan de verbinding leggen tussen het denken, het voelen en het 'weten' van ervaringen.

Terug naar overzicht
Contact

Route / werkgebied. Wij behandelen altijd op locatie vanuit Weert, Limburg in aangrenzende plaatsen: Nederweert, Stramproy & Ospel. Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Neeritter, Hunsel & Ittervoort. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook in Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Provincie Noord-Brabant vanuit Weert via de A2: Maarheeze, Budel, Soerendonk, Leende, Heeze & Valkenswaard. Tot slot via de N266 zijn wij ook werkzaam in Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop.

T 0631183474
E info@bodyreleasebykelly.nl