Over mij

Kelly van der Zanden

Mijn naam is Kelly van der Zanden, sinds klein meisje is mijn grootste bezigheid en passie; Paarden! 
Als zesjarige mocht ik dan eindelijk op paardrijles, wanneer het paardenvirus eenmaal in je bloed zit gaat het er natuurlijk nooit meer uit. Toen ik 19 werd heb ik eindelijk mijn droom mogen realiseren, haar naam is Valentina en de beste keus die ik ooit gemaakt heb. 

Afgestudeerd dierenarts assistent paraveterinair

Zo gek op dieren als dat ik altijd ben geweest is het dus ook geen verrassing dat ik afgestudeerd dierenarts assistent paraveterinair ben. Dit bracht mij een stap verder in de goede richting, echter heb ik altijd specifiek met paarden willen werken en ging er een wereld voor mij open toen ik in aanraking kwam met Equine Touch. 
Equine Touch werkt met drie hele belangrijke richtlijnen; intentie, integriteit en accuratie. Deze principes sluiten perfect aan bij mijn persoonlijkheid. 
Momenteel volg ik de opleiding tot Equine Touch Practitioner, en ben ik volop bezig met mijn Level 3 studiecasussen. Dit houd in dat ik paarden zoek die ik minimaal drie keer mag behandelen. Hiervoor zoek ik nog een aantal paarden, mochten jullie het leuk vinden kennis te maken met Equine Touch en mij hoop ik snel van jullie te horen!

 

Contact

Route / werkgebied. Wij behandelen altijd op locatie vanuit Weert, Limburg in aangrenzende plaatsen: Nederweert, Stramproy & Ospel. Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Neeritter, Hunsel & Ittervoort. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook in Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Provincie Noord-Brabant vanuit Weert via de A2: Maarheeze, Budel, Soerendonk, Leende, Heeze & Valkenswaard. Tot slot via de N266 zijn wij ook werkzaam in Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop.

T 0631183474
E info@bodyreleasebykelly.nl