Op deze bedrijvengids van Google is een verzameling over 'BodyRelease by Kelly terug te vinden zoals bedrijfsinformatie, foto’s, volgers en reviews. Dit is één van de mogelijkheden om een review achter te laten.

Klik hier om het bedrijfsprofiel te zien + de beoordelingen die daar zijn geplaatst.


 

Ook via het bekende Facebook is het mogelijk om een review over 'Body Release by Kelly' achter te laten. Lees ook hier eerdere ervaringen. 


Vivian Beerens 10 / 10 Voorheen had ik nog nooit gehoord van equine touch. Mijn paard was toe aan zijn halfjaarlijkse onderhoudsbeurt bij de chiropractor maar na de duidelijke uitleg van Kelly over equine touch en het effect hiervan, besloten om het traject bij haar aan te gaan. Wat ik meteen mooi en krachtig vond om te zien, was de manier waarop Kelly contact maakte met mijn paard. Dit ging gepaard met een grote mate van ontspanning en mijn paard werd centraal gesteld. Kelly pikt signalen die hij geeft erg goed op en kan daardoor ook snel een link leggen met de ‘moeilijke lichamelijke plekken’. Hierdoor is de behandeling erg paard gericht en dus ook zeer efficiënt.! Ook vond ik het prettig dat Kelly haar bevindingen in redelijk simpele taal, over kon brengen op mij. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik begreep waar mijn paard last had, waarom hij daar last had en hoe de behandelingen hem hierbij zouden gaan helpen. Tot slot krijg je oefeningen mee voor onder het zadel of aan de hand, ter ondersteuning van de behandelingen. Super!
Miranda Kessel 9 / 10 Via een stalgenootje met Kelly aan de praat gekomen. En de vraag gekregen of ik toen ook interesse had in de equine touch behandelingen voor mijn paardje. Daar was ik wel benieuwd naar hoe dat zou zijn. Want ik liep wel tegen wat dingetjes aan. Mijn paard bleef wat zwak op de achterhand. En voor nageven ook altijd maar wat lastig. Bij de eerste behandeling wist ik niet wat ik er van kon verwachten, maar wat was ik toen al tevreden. Zo rustig en zo'n duidelijke uitleg. Ook moest ik nogal lachen want me paardje liet wel duidelijk merken waar ze moest zijn om te behandelen. Na de eerste behandeling weer lekker verder gegaan met rustig wat rijden. En merkte al verschil in de manier van rijden. Nu na 3 behandelingen weer het lessen opgepakt. Mijn lesgeefster vroeg van "is dit je paardje wel." Want zij ziet zoveel verschil. Maar ook uit filmpjes die ik gestuurd heb naar Kelly van maart en van nu, ziet zij ook duidelijk verschil. Kortom ik ben zeer tevreden. Mocht je twijfelen hoop ik dat jullie de stap zetten om toch eens voor Kelly te kiezen. Echt een aanrader.
Frauke Teunissen 9 / 10 Kelly is een heel fijn er warm persoon die met veel rust en zachtheid met mijn paard omgaat, ze communiceert duidelijk over wat ze voelt en wat ze doet. Stelt gerichte vragen om het meeste uit een behandeling te halen en de beste behandeling te geven. Ze is erg geduldig met mijn bijna 4 jarige ruin en laat na elke behandeling meer verbetering in zijn lijf zien en zit nog beter in zijn vel! Ik kan altijd met vragen terecht bij haar en ze is oprecht geïnteresseerd hoe het gaat. Ik zou haar 100% aanraden en heeft aan mij in ieder geval een vaste klant erbij gekregen!
Contact

Route / werkgebied. Wij behandelen altijd op locatie vanuit Weert, Limburg in aangrenzende plaatsen: Nederweert, Stramproy & Ospel. Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Neeritter, Hunsel & Ittervoort. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook in Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Provincie Noord-Brabant vanuit Weert via de A2: Maarheeze, Budel, Soerendonk, Leende, Heeze & Valkenswaard. Tot slot via de N266 zijn wij ook werkzaam in Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop.

T 0631183474
E info@bodyreleasebykelly.nl