Mijn werkwijze
Mijn behandelingen zijn niet alleen fysiek, ze hebben een diepere werking op de psyché en zorgen ook daarvoor een gevoel van kalmte, rust en niet te vergeten innerlijk vertrouwen en balans. Het is mijn passie paarden te willen helpen, dit straal ik uit waardoor het voelbaar is. Deze pure intentie is geen werkwijze maar een leefwijze.

Voor mij staan de belangen van het paard centraal. De reden dat ik me ben gaan verdiepen in deze mooie therapieën is omdat het een zachte wijze is die met de juiste intenties grote resultaten boekt in het welzijn van het paard.

Mijn behandelingen zijn altijd holistisch, waarbij het gehele lichaam van het paard behandeld wordt. Afhankelijk van het paard en eigenaar wordt een combinatie gebruikt van Equine Touch, energetische lichaamswerk en aromatherapie. 

Voor de behandeling zelf is het fijn als er een rustige plaats is op stal zodat het paard makkelijker kan ontspannen, ook dient het paard schoon en droog te zijn.

Ik raad aan na de behandeling aan de hand te stappen, om vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden en vragen?

Vrijblijvend contact is mogelijk via de contactpagina.

 

Contact

Route / werkgebied. Wij behandelen altijd op locatie vanuit Weert, Limburg in aangrenzende plaatsen: Nederweert, Stramproy & Ospel. Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Neeritter, Hunsel & Ittervoort. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook in Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Provincie Noord-Brabant vanuit Weert via de A2: Maarheeze, Budel, Soerendonk, Leende, Heeze & Valkenswaard. Tot slot via de N266 zijn wij ook werkzaam in Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop.

T 0631183474
E info@bodyreleasebykelly.nl